FOEG Federació d'Organitzacións Empresarials de Girona

Tamany de lletra -a +a

Directori d'empreses








Cercar
Dissabte, 20 de abril del 2024

Formació

El Departament de Formació de FOEG gestiona un servei que, la Patronal Gironina, posa a l'abast de les empreses gironines amb la finalitat d'augmentar la competitivitat de les mateixes.

     

MANIPULACIÓ D’ALIMENTS - CP20140004/75/1

Curs subvencionat pel Consorci de la Formació Continua de Catalunya. Inclòs en el pla de formació del 2014 de Foment del Treball Nacional
Fitxa del curs: Cliqui aquí per a veure la fitxa del curs
Estatus actual del curs: Inscripció tancada
Dates i horaris: Cliqui aquí per a veure el calendari del curs
Modalitat: PRESENCIAL
Centre que imparteix: FEDERACIO D'ORGANITZACIONS EMPRESARIALS DE GIRONA
BONASTRUC DE PORTA, 15
17001 - GIRONA
Tipus de formació: Continua Intersectorial (adreçada prioritàriament a treballadors/res i autònoms)
Objetius: - Garantir, mitjançant aquests programes formatius, el nivell de coneixements adequat i necessari en relació amb els requisits d'higiene, els diferents factors que poden contaminar i/o alterar els aliments (donant a conèixer les principals causes de toxiinfeccions alimentàries) i les repercussions de les seves actituds i comportaments en la salubritat dels aliments, tot i possibilitant unes pràctiques segures i correctes d'higiene i manipulació d'aliments.

- Donar al personal les instruccions necessàries per a la producció i manipulació d'aliments sanitàriament segurs i, en conseqüència, evitar o minimitzar el risc d'ocasionar toxiinfeccions alimentàries en els consumidors dels seus productes.

- Conscienciar al personal manipulador de la importància del seu paper o rol dins el procés productiu, i de les tasques què desenvolupa dins la cadena alimentària, fent èmfasi en la seva responsabilitat personal i professional, amb l'objectiu que entenguin i apliquin, en el seu dia a dia, els principis bàsics d' higiene alimentària i de manipulació d'aliments. Motivar-lo pel desenvolupament d'actituds positives d'higiene i manipulació.

- Col•laborar en el desenvolupament dels programes de gestió i organització de la prevenció i higiene alimentària
Temari: Cliqui aquí per veure el temari complert
Metodologia: Cliqui aquí per veure la metodologia complerta
Acreditació: A final de curs, l'alumne/a o participant, obtindrà un DIPLOMA / CERTIFICAT D'ASSISTÈNCIA AMB APROFITAMENT si ha assolit el percentatge mínim i els coneixements/objectius del curs (mitjançant un examen/prova final)
Inscripcions i Informació: FEDERACIO D'ORGANITZACIONS EMPRESARIALS DE GIRONA
Persona de contacte: KARINA - formacio@foeg.cat
972215534
BONASTRUC DE PORTA, 15
17001 - GIRONA