Dissabte, 20 de abril del 2024
Formació
El Departament de Formació de FOEG gestiona un servei que, la Patronal Gironina, posa a l'abast de les empreses gironines amb la finalitat d'augmentar la competitivitat de les mateixes.
Tipus de formació
- » Continua Subvencionada Sectorial (prioritàriament a treballadors/ores i autònoms de l'àmbit sectorial SERVEIS FINANCERS, ADMINISTRATIUS I D’ASSEGURANCES)
- » Continua Subvencionada Intersectorial (prioritàriment a treballadors/ores i autònoms de tots els sectors empresarials)
- » Ocupacional (priortàriament a treballadors/ores en situació d'atur)
MANIPULACIÓ D’ALIMENTS - CP20140004/75/1
Curs subvencionat pel Consorci de la Formació Continua de Catalunya. Inclòs en el pla de formació del 2014 de Foment del Treball Nacional |
Fitxa del curs: | Cliqui aquí per a veure la fitxa del curs |
Estatus actual del curs: | Inscripció tancada |
Dates i horaris: | Cliqui aquí per a veure el calendari del curs |
Modalitat: | PRESENCIAL |
Centre que imparteix: |
FEDERACIO D'ORGANITZACIONS EMPRESARIALS DE GIRONA BONASTRUC DE PORTA, 15 17001 - GIRONA |
Tipus de formació: | Continua Intersectorial (adreçada prioritàriament a treballadors/res i autònoms) |
Objetius: |
- Garantir, mitjançant aquests programes formatius, el nivell de coneixements adequat i necessari en relació amb els requisits d'higiene, els diferents factors que poden contaminar i/o alterar els aliments (donant a conèixer les principals causes de toxiinfeccions alimentàries) i les repercussions de les seves actituds i comportaments en la salubritat dels aliments, tot i possibilitant unes pràctiques segures i correctes d'higiene i manipulació d'aliments.
- Donar al personal les instruccions necessàries per a la producció i manipulació d'aliments sanitàriament segurs i, en conseqüència, evitar o minimitzar el risc d'ocasionar toxiinfeccions alimentàries en els consumidors dels seus productes. - Conscienciar al personal manipulador de la importància del seu paper o rol dins el procés productiu, i de les tasques què desenvolupa dins la cadena alimentària, fent èmfasi en la seva responsabilitat personal i professional, amb l'objectiu que entenguin i apliquin, en el seu dia a dia, els principis bàsics d' higiene alimentària i de manipulació d'aliments. Motivar-lo pel desenvolupament d'actituds positives d'higiene i manipulació. - Col•laborar en el desenvolupament dels programes de gestió i organització de la prevenció i higiene alimentària |
Temari: | Cliqui aquí per veure el temari complert |
Metodologia: | Cliqui aquí per veure la metodologia complerta |
Acreditació: | A final de curs, l'alumne/a o participant, obtindrà un DIPLOMA / CERTIFICAT D'ASSISTÈNCIA AMB APROFITAMENT si ha assolit el percentatge mínim i els coneixements/objectius del curs (mitjançant un examen/prova final) |
Inscripcions i Informació: |
FEDERACIO D'ORGANITZACIONS EMPRESARIALS DE GIRONA Persona de contacte: KARINA - formacio@foeg.cat 972215534 BONASTRUC DE PORTA, 15 17001 - GIRONA |
- © 2007 FOEG - c/ Bonastruc de Porta, 15 17001 Girona Tel.972 21 55 34 Fax 972 22 71 22 foeg@foeg.cat |
- Política de privacitat |
- Nota legal |
- Publicitat