FOEG Federació d'Organitzacións Empresarials de Girona

Mini Blog

FOEG

FOEG

28 de Novembre de 2022 - 13.51 hs.

» La FOEG celebra l’esmena als Pressupostos Generals de l’Estat a favor de la Ryder Cup a Catalunya el 2031

La FOEG celebra l’esmena als Pressupostos Generals de l’Estat a favor de la Ryder Cup a Catalunya el 2031.


24 de novembre de 2022, la Junta de la FOEG va aprovar donar suport al projecte per acollir la Ryder Cup 2031 a les comarques gironines, després d’haver conegut el projecte en profunditat el passat 25 de maig.
Per això han rebut amb alegria la notícia que els Pressupostos Generals de l’Estat recullen 1,5 milions d’euros per impulsar la celebració de la competició internacional a Caldes de Malavella.

La FOEG considera que la candidatura Costa Brava-Barcelona per a la Ryder Cup 2031 que se celebraria al PGA Catalunya Golf and Wellness de Caldes de Malavella és un projecte molt rellevant que representa una gran oportunitat per a les comarques gironines i les empreses del territori, i un projecte en favor de la desestacionalització del turisme. 

Considerem, d’aquesta manera que la celebració d’aquest esdeveniment, sent el torneig de golf més important del món i el tercer esdeveniment esportiu amb més repercussió mundial, comportarà un impacte econòmic important al territori així com un impacte social pels llocs de treball directes i indirectes que aportarà. 

També puntualitzar la visibilitat i repercussió mediàtica que donarà al territori aquest gran esdeveniment, no només durant els dies de l’esdeveniment sinó prèviament i posteriorment, aportant més turisme de qualitat a la zona. 

Aquesta esmena, pactada entre el PDeCAT i el PSOE, ha aconseguit, a més de la partida econòmica que s’introdueixin mesures d’incentivació fiscal al patrocini a aquest esdeveniment d’importància global que subratlla Catalunya com una de les capitals esportives i turístiques del planeta.

La FOEG, doncs, es vol sumar a la Federació Catalana de Golf, la Real Federación Española de Golf i l’UFEC, i Foment del Treball en la celebració d’aquesta notícia. 


Sobre la FOEG. La Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona (FOEG) és un lobby empresarial que defensa els interessos dels gremis, organitzacions sectorials i empreses associades. La patronal gironina compta actualment amb més de setanta associats que suposen una representativitat de 15.000 empreses de tots els sectors. Des del 1987, any en què es va constituir, treballa al servei de l’empresariat per impulsar el desenvolupament i el creixement de l’economia de les comarques de Girona. 

La FOEG està composada pels sectors més rellevants de l’economia gironina: ANAFRIC, Associació Agrària de Joves Agricultors (ASAJA Girona), Associació Autònoma d'Empresaris de la Fusta de les comarques gironines, Associació de Càmpings de Girona, Associació de Fabricants de Xocolates, Bombons i Caramels de la província de Girona, Associació d'Empresaris i Emprenedors de Girona (AEEG), Associació d'Entitats Concessionàries de Serveis i Escoles Nàutiques catalanes, Associació de Terrissaires i Ceramistes de les comarques gironines, Associació d'Empresaris de Comerç i Reparació de Vehicles i Embarcacions de les comarques gironines (CORVE), Associació d'Empresaris del Comerç de Productes Agropecuaris i d'Alimentació (AECPA), Associació d'Empresaris Surers de Catalunya (AECORK), Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG), Associació d'Enginyers Tècnics Industrials de Girona (AETIG), Associació d'Entitats de Salut de les comarques gironines, Associació d'Indústries Tèxtils de les comarques gironines, Associació Gironina Farmacèutica Empresarial (AGFE), Associació Transports Girona (ASETRANS), Associació Turística d'Apartaments (ATA), Col·legi d'Economistes de Catalunya, seu territorial de Girona, Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), Federació de Comerç de les Comarques Gironines, Federació d'Hostaleria de les comarques de Girona, Gremi d'Instal·ladors de Girona, Metall Girona, Turisme Rural Girona, Unió d'Empresaris de la Construcció (UEC), Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès (UIER) i Unió Intersectorial d'Empresaris de la Garrotxa.