FOEG Federació d'Organitzacións Empresarials de Girona

Tamany de lletra -a +a

Directori d'empreses








Cercar
Dijous, 25 de abril del 2024

Articles d'opinió

En aquest apartat hi trobareu diversos articles d'opinió.

Cercador d'articles d'opinió

Veure articles per categoria Cercar

Mini Blog

Sr. Jordi Triola

Sr. Jordi Triola

President del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Girona

14 de Gener de 2015 - 10.45 hs.

» Quo vadis mediatorum?

Ara que som als inicis d’aquest any 2015, tots tenim les il•lusions renovades, amb les esperances de complir tot allò que sempre ens proposem i que, desgraciadament, quasi bé mai acabem fent.

Encetem un any ple d’expectatives i en l’àmbit col•legial aquest 2015 celebrem els 50 anys del Col•legi i volem que siguin recordats per tots aquells que alguna vegada han pensat en i pel Col•legi, i per totes aquelles persones i institucions vinculades amb nosaltres.

La mediació està vivint moments de canvis importants; nosaltres, des del Col•legi, hem de seguir treballant de forma que arribem als nostres clients, com ho fem als nostres propis negocis, perquè els nostres col•legiats notin aquesta escalfor propera i que realment arribem a ells, que se sentin ben atesos i amb les seves preocupacions, que han de ser les nostres, resoltes en la seva gran majoria.

Dies enrere llegíem una noticia en una publicació digital, que ens parlava d’una companyia de primera fila i amb negoci important a Espanya que es planteja de forma molt seriosa el retirar-se de mica en mica de la distribució que tots coneixem com la mediació tradicional, per començar un projecte de futur pel canal de les noves tecnologies..., ens voldrien deixar de banda per només distribuir nosaltres tot allò que no siguin comodities?, altres entitats, també de primer ordre, ja ho han intentat, i benauradament, no els ha acabat de funcionar i han fet un pas enrere, per seguir confiant en aquesta mediació abans esmentada, la de la proximitat, la de la professionalitat, la del tu a tu, la que jo i tots nosaltres volem.

Aquest ofec que patim en molts ordres de la vida i com no pot ser d’altra manera, a la cultura, com ens diu en Quim Marcé del Teatre de Bescanó a la firma convidada del darrer butlletí editat pel nostre col•legi, desgraciadament també ens afecta en certa forma a la mediació i com es diu vulgarment “a per tot se’n fan de bolets quan plou”; evidentment, per sortir benparats de situacions com aquestes, la imaginació, però sobre tot la constància, fa que podem aconseguir els èxits proposats i podem seguir essent aquest referent que es mereix la societat en general.

On anem els mediadors? Treballant de forma continuada, ordenada, seriosa, professional, lluitadora i imaginativa, creant les nostres pastanagues, segurament, quasi bé tots, anirem a raure a bon port.

Jo seguiré treballant per això.

Que tingueu un molt bon 2015.


Jordi Triola Guillem
President
Col•legi de Mediadors d’Assegurances de Girona

Àrea privada

No registrat?
Heu oblidat la contrasenya?