FOEG Federació d'Organitzacións Empresarials de Girona

Tamany de lletra -a +a

Directori d'empreses
Cercar
Dissabte, 4 de juliol del 2020

Articles d'opinió

En aquest apartat hi trobareu diversos articles d'opinió.

Cercador d'articles d'opinió

Veure articles per categoria Cercar

Mini Blog

Sr. Jordi Triola

Sr. Jordi Triola

President del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Girona

21 de Juliol de 2017 - 07.32 hs.

» Un col·legi de primera

Aquesta vegada no es tracta de fer balanç d’aquests primers sis mesos de l’any. Tinc la sensació, rara per cert, que estem en un moment dolç esportivament parlant en l’àmbit gironí, s’ha aconseguit una fita a la qual mai no s’havia arribat, tindrem un equip a la Primera Divisió i això ho entenc com que és bo no només per a Girona, econòmicament, turísticament parlant, sinó per a tota la província i, per què no, per a aquest col·legi també. Aprofitem-ho!


Els gironins estem orgullosos de la nostra petita ciutat, petita només d’habitants, i també de les nostres comarques, de la muntanya, de les platges, dels colors, de les festes populars, de l’afamada gastronomia, de la forma de ser i pensar, en definitiva, de tota la seva gent.

Aquesta força que ens dona, també, al meu entendre i fent aquest paral·lelisme, la que tenim a nivell col·legial, per la resposta dels col·legiats als actes de formació, per la seva implicació, per les seves aportacions, per l’augment dels col·legiats.

Ja han transcorregut sis mesos de l’any, amb unes calors pràcticament inaguantables, però, alhora, amb una certa placidesa i punt d’alegria de recuperació econòmica. Els mediadors, que estem fets d’una pasta especial, hem sabut aguantar les pitjors embranzides que hi ha hagut durant aquests darrers i llargs anys i n’hem sortit diria que absolutament reforçats.

Un fet que ens marcarà i que alhora també ens ajudarà a ser millors davant de tots seran les pluges i la calamarsada caiguda el passat divendres 30 de juny a la nostra ciutat i en algun altre indret de les nostres comarques, una cosa mai vista, potser comparable a les inundacions del 12 d’octubre de 1970, perquè la nostra professionalitat i proximitat farà que els nostres clients se sentin orgullosos de tenir un mediador d’assegurances col·legiat, un professional de confiança al seu costat i que això faci que els seus problemes inicials, en la mesura del possible, puguin quedar en certa forma esmorteïts per la seva ràpida intervenció. També voldria que els nostres col·legiats tinguessin les mateixes sensacions i se sentissin orgullosos del seu col·legi.

L’altre dia comentava, després d’aquest desgraciat fet, “a mala cara, un bon mediador!”, i això cal que fem, que aprofitem per demostrar que nosaltres hi som!, que estem al costat del client, que no ens amaguem com altres, ans al contrari, treballem de forma coordinada per poder donar solució a aquelles frustracions inicials que pateixen els nostres clients. Aprofitem-ho!

Recordava el trimestre passat, en relació amb la feina encetada fa escassos tres mesos amb el Consejo General de los Colegios de Mediadores de Seguros, que “tenim la sort de tenir un col·legi actiu, involucrat, participatiu, responsable i això em dona la tranquil·litat necessària per encetar aquesta etapa en què entenc que hi hem d’estar representats com un dels col·legis importants que som a l’Estat, on molts d’altres ens miren amb molt bons ulls i també esperen retorn de nosaltres”, però això també ha de ser motiu sempre de reflexió constant perquè no es pugui perdre el nord col·legial, i treballar de forma intensa per als col·legiats gironins i no perdre ni una dècima de la qualitat i representativitat.

Que la “felicitat que sembla que ens envolta” faci que siguem, per molt anys, aquest col·legi de primera que ja som, i de ben segur que aprofitarem aquelles oportunitats que esmentava abans per encara ser-ho més.

Bon estiu, recuperem forces per a una recta final de l’any que, si més no, sembla que serà apassionant i engrescadora. Aprofitem-ho!

Àrea privada

No registrat?
Heu oblidat la contrasenya?