FOEG Federació d'Organitzacións Empresarials de Girona

Tamany de lletra -a +a

Directori d'empreses
Cercar
Dilluns, 18 de gener del 2021

Articles d'opinió

En aquest apartat hi trobareu diversos articles d'opinió.

Cercador d'articles d'opinió

Veure articles per categoria Cercar

Mini Blog

Sr. Jordi Triola

Sr. Jordi Triola

President del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Girona

22 de Novembre de 2018 - 12.29 hs.

» Som el que som, perquè som com som

L’any passat, aquest mes d’octubre, va ser una reflexió especial i de poques paraules, però al meu entendre, de molt contingut, perquè a vegades pots dir molt, sense allargar-te. Molt possiblement aquesta reflexió d’ara hauria pogut ser quelcom semblant o, si més no, de molts pensaments que em flueixen amunt i avall.

 

Tornem-hi, s’ha acabat el temps d’esbarjo i hem de tornar a fer que totes les coses que tenim endegades rutllin com cal, personals, familiars, professionals i, és clar, col·legials.

 

Arranco amb aquest títol, perquè les coses quan són naturals, és com més ens agraden; tot parlant amb col·legiats, un dia, em va brollar aquesta frase que sembla quasi lapidària, però que crec que ens defineix perfectament, ja no parlo de la personalitat de cada un, que podria ben ser, no parlo tampoc del caràcter gironí, que també, sinó que parlo de l’esperit que ens envolta en l’àmbit col·legial, dels seus col·legiats, col·laboradors, empleats, inclús de les entitats que hi col·laboren any rere any.

 

Aquesta, diria, “simple” frase entenc que ens engloba a tots, perquè en el dia a dia col·legial segueix havent-hi aquesta força que ens caracteritza i fa que “siguem com som”.

 

Una vegada més, tindrem un nou estudi de mercat, que ja fa nou anys que publiquem en aquest número del tercer trimestre; dades per pensar i reflexionar, i aquest cop hem comptat amb la participació de l’empresariat gironí, mitjançant la FOEG.

 

M’agrada el mes d’octubre, per moltes coses, potser perquè s’acumulen molts actes i efemèrides, però sobretot perquè podrem gaudir de nou de la nostra Setmana Mundial, la 44a, que es diu aviat, i de forma ininterrompuda, buscant el caire professional el dimarts 16, amb la jornada tècnica, i el dijous 18 per gaudir-ne tots els qui formem el Col·legi, amb tots els actes que tenim a punt, sempre intentant fer un salt mortal més.

 

Com us deia, tornem-hi amb força, no canviem perquè el nostre ADN es mantingui pur, que en breu començarà el partit!

Àrea privada

No registrat?
Heu oblidat la contrasenya?