FOEG Federació d'Organitzacións Empresarials de Girona

Tamany de lletra -a +a

Directori d'empreses
Cercar
Dijous, 27 de agost del 2015

Formació

El Departament de Formació de FOEG gestiona un servei que, la Patronal Gironina, posa a l'abast de les empreses gironines amb la finalitat d'augmentar la competitivitat de les mateixes.

     

Activitats

Formació contínua: dins aquest tipus de formació, oferim cursos amb programes/continguts actuals i amplis, que satisfacin les necessitats formatives de les empreses en les diferents àrees de: recursos humans, economico-financera, comercial, informàtica, disseny, entre altres. Es tracta d'una formació adreçada a empreses i treballadors/es en actiu.

 

- Formació continua Subvencionda:  són accions/cursos totalment subvencionades pel Consorci de la Formació Continua de Catalunya i cofinançades pel Fons Social Europeu (FSE). Adreçada a treballadors/es i autònoms (d'un sector en concret - Sectorial o per a tots els sectors empresarials - Intersectorial).

» Formació Continua Subvencionada Intersectorial
» Formació Continua Subvencionada Sectorial

 

- Formació continua Privada: són accions/cursos molt específics i/o especialitzats pagats per l'empresa o pel participant. Si el pagament és efectuat per l'empresa, aquesta té possibilitat de bonificació de l'import del curs o part d'ell a través del crèdit de formació.

 

Formació ocupacional: hi ha moments en el llarg de la vida laboral de les persones que ens podem trobar en situació d'atur. Aquest fet no ha d'impossibilitar la nostra formació continuada. Per aquest motiu, i en funció de les necessitats de les empreses, des de la FOEG oferim cursos totalment subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE) adreçats a treballadors/es en situació d'atur. Els programes i continguts dels cursos són adaptats totalment o parcialment als certificats de professionalitat. Aquests cursos són totalment subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

 
» Formació Ocupacional

Jornades i seminaris: oferim, amb el suport de/d': altres institucions, associacions - gremis i/o empreses, seminaris i jornades sobre temes específics d'actualitat (econòmica, laboral, fiscal, mediambiental, logística, noves tecnologies, internacional) i d'interès per a les empreses.

» Accés a l'agenda

Ocupacional (adreçada prioritàriament a treballadors/ores en situació d'atur)

>> Llistat de tots els cursos