FOEG Federació d'Organitzacións Empresarials de Girona

Tamany de lletra -a +a

Directori d'empreses
Cercar
Diumenge, 21 de juliol del 2024

Articles d'opinió

En aquest apartat hi trobareu diversos articles d'opinió.

Cercador d'articles d'opinió

Veure articles per categoria Cercar

Mini Blog

FOEG

FOEG

09 de Gener de 2023 - 15.29 hs.

» En memòria de Joan Casadevall

En memòria de Joan Casadevall

L’amic i company de Junta, Joan Casadevall, ens ha deixat. En Joan era únic, un home amb una forta personalitat que no deixava indiferent a ningú, a qui li agradava la confrontació d’idees i el debat. Com a amic, era fidel i generós com pocs, sempre s’hi podia comptar, d’ell no se’n podia dubtar. 

Persona de principis i compromesa, es va implicar fermament i amb generositat des de la política i el món patronal, en la defensa del país i de l’empresa com a motor de la societat. Ha format part de la junta de la FOEG de manera molt activa des de fa més de 15 anys aportant, a més, la seva experiència i coneixements d’advocat a la nostra Patronal. 

Per això, a la Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona (FOEG) ens deixa un gran buit, especialment en temes de comerç, pel que ha treballat intensament els últims anys, però ens deixa també una forta petjada que ens el farà present cada dia, mil detalls que ens faran pensar en ell. I Intentarem fer-ho a la seva manera, amb fortalesa, sense pena i brindant amb una bona copa de cava per la seva memòria. 

Només podem dir-te gràcies Joan, pel teu compromís amb la Patronal gironina, per defensar-la sense escletxes ni dubtes, per treballar-hi desinteressadament sense estalviar cap hora, però sobretot per la teva amistat. Descansa en pau, els teus amics i companys de la FOEG et trobarem a faltar.

Ernest Plana, President de la FOEGÀrea privada

No registrat?
Heu oblidat la contrasenya?